Мениджмънт

Служителите на финансово-консултантска и счетоводна кантора ГЕОБОР възприемат всяка компания като планетарния модел на атома на Ръдърфорд. Ядрото на атома е положително и се състои от съдружниците, собствениците на капитала. Около "ядрото", по "електронни орбитали" обикалят "електроните" - това са служителите на фирмата. Като цяло, атомът е електронеутрален. Всеки електрон - служител, напуснал атома, дестабилизира същия и трябва бързо да се намери оптималния заместител. Пространството извън атома е пространство на нишите контрагенти - доставчици и клиенти, наши конкуренти и т.н. В това пространство парите се движат в четири посоки, в съответствие с групите, които ги генерират: наемни служители, свободни професии, предприемачи и капиталисти. Целта е ние да привлечем част от тези средства в патремониума на компанията.

Всяка компания трябва да има йерархическа структура в зависимост от бизнеса, който осъществява. Всеки служител на компания трябва да знае своите задължения, произтичащите от тях отговорности и права и като функция на предходното - работната си заплата. Всичко това фирмата определя с правилата за вътрешния трудов ред и длъжностните характеристики. Кодексът на труда и Кодексът за социалното осигуряване курират трудово-правните взаимоотношения на служителите с компанията. Ние сме привърженици на симбиозата между социалният мениджмънт по Дейл Карнеги и "маймунският мениджмънт" по Бланчард и компания. Убедени сме, че най-ценният капитал на фирмата - това е потенциала на нейните служители.

Смятаме, че в настоящия момент на криза всяка фирма трябва да създаде отдел за сигурност и да се информира за лоялността на своите служители, по всички начини, позволени от Конституцията и законите на Република България, включително и с помощта на полиграф.

Категории: Услуги, Консултантски

Намерете в: ГЕОБОР


Да Не

Подобни продукти и услуги

Консултация - Разработване и внедряване...

Консултация

Аюрведична консултация

Цена: 50.00 лв.

Консултации свързани с въпроси...

Данъчни консултации

Консултации за ефективно управление...

СИСТЕМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ОКОЛНАТА...

Кредитен консултант

1 2 3 4 ... 97 98 99 » 

Новини

Близо 14 000 деца напуснали училище минала година

28.04.2015 13:16Източник: Dariknews.bg

13 800 деца са напуснали общообразователните школа през учебната 2013/2014 година. От тях 11 800 са напусналите ученици в основното образование, ...

Пиян водач преобърна ТИР с жито на Е-79 край Сандански

28.04.2015 12:02Източник: Dariknews.bg

ТИР, превозващ жито за Гърция, се преобърна на главен път Е-79 край Сандански. 53-годишният водач на автомобила с пазарджишка регистрация е ...