Обзор на бранша

Обзор на бранша - Industry PreView – отраслов обзор

Нито една компания не работи във вакуум. Освен съществуващите и потенциалните клиенти в Интернет можете да срещнете и различни организации, пряко или косвено свързани с Вашия бизнес, проекти, предвидени за една или друга аудитория и накрая, Вашите преки и косвени конкуренти. Анализът и правилната интерпретация на актуалната информация за присъствието на отрасъла в мрежата ще позволи:

Да се определи степента на присъствие и оптималните форми за въздействие върху целевите групи; Качествено и количествено да се оцени активността на конкурентите в отрасловия сегмент на интернет пазара, да се вземе позитивния опит и да се отчетат грешките и недостатъците, да се разработи стратегия за конкурентна борба; Да се определят възможните варианти за синергия и партньорство в интернет пространството.

И в крайна сметка да се оцени сегашното положение на компанията на интернет пазара. Да се определи, доколко в настоящия момент Интернет е подходящ за решаването на едни или други задачи и да се оцени реда и целесъобразността на вложенията в тази сфера. Да се обозначат по-нататъшните стъпки за повишаване ефективността на присъствието в мрежата. А всичко това е важна отправна точка за разработването или коригирането на интернет стратегията на компанията.

Отрасловият обзор Industry PreView се състои от три основни блока (ако е необходимо всеки от тях може да бъде анализиран поотделно):

* Анализ на целевата аудитория на компанията в Интернет
* Конкурентен анализ
* Анализ на комуникационното поле на компанията

Категории: Услуги, Консултантски

Намерете в: ИНТЕРФЕЙС


Да Не

Подобни продукти и услуги

Консултация - Разработване и внедряване...

Проучване и консултация

Одит Уеб сайтове

Консултация

Аюрведична консултация

Цена: 50.00 лв.

Консултации свързани с въпроси...

Данъчни консултации

Кредитен консултант

1 2 3 4 ... 97 98 99 » 

Новини

Близо 14 000 деца напуснали училище минала година

28.04.2015 13:16Източник: Dariknews.bg

13 800 деца са напуснали общообразователните школа през учебната 2013/2014 година. От тях 11 800 са напусналите ученици в основното образование, ...

Пиян водач преобърна ТИР с жито на Е-79 край Сандански

28.04.2015 12:02Източник: Dariknews.bg

ТИР, превозващ жито за Гърция, се преобърна на главен път Е-79 край Сандански. 53-годишният водач на автомобила с пазарджишка регистрация е ...