Одит Уеб сайтове

Проверката и анализът на приложението са многоаспектни. Някои от елементите, които обхващат са:

* Оценка на структурата – как е организирано съдържанието на сайта, улеснена ли е ориентацията в предоставените онлайн сведения и т.н.
* Тестване на ползваемостта – дали достъпът до конкретна информация или функционалност е облекчен и с минимален брой действия от страна на потребителите, какво е разположението на обектите, спазен ли е приоритета им и т.н.
* Анализ на дизайна - налични ли са визуални акценти, които да подсказват потребителската логика на разглеждане, спазени ли са съвременните уеб изисквания в оформлението и т.н.
* Преглед на съдържанието – откриване на празни, непълни, неактуализирани секции по сайта и др.
* Позициониране в търсещите машини – изследване до каква степен приложението е оптимизирано за предно позициониране, какъв е рейтингът му, как се индексира и т.н.
* Интернет популярност – оценка на използваните средства за онлайн реклама и на регистрацията на сайта в портали, директории и др.
* Технически и качествен анализ – преглед на софтуерните и технологични особености на приложението, посочване на нефункциониращи елементи и други неизправности, проверка за разлики във визията на сайта през различни браузъри и т.н.

Категории: Услуги, Консултантски

Намерете в: ИНТЕРФЕЙС


Да Не

Подобни продукти и услуги

Сертификация

Подготовка за Сертифициране

Консултация

Аюрведична консултация

Цена: 50.00 лв.

Консултации свързани с въпроси...

Данъчни консултации

Сертификация на системи за управление

Сертификация на системи за управление

1 2 3 4 ... 97 98 99 » 

Новини

Близо 14 000 деца напуснали училище минала година

28.04.2015 13:16Източник: Dariknews.bg

13 800 деца са напуснали общообразователните школа през учебната 2013/2014 година. От тях 11 800 са напусналите ученици в основното образование, ...

Пиян водач преобърна ТИР с жито на Е-79 край Сандански

28.04.2015 12:02Източник: Dariknews.bg

ТИР, превозващ жито за Гърция, се преобърна на главен път Е-79 край Сандански. 53-годишният водач на автомобила с пазарджишка регистрация е ...